Anglická snídaně
55 min.
Ingredience
- 500gramůVepřový bok
- 200gramůOlej olivový
- 10kusůPárky Vídeňské
- 10kusůVejce slepičí
- 400gramůMarmeláda pomerančová
- 300gramůMáslo čerstvé
- 2litryDžus pomerančový
- 2,5litryČaj černý
- 100mililitrůMléko plnotučné
- 10krajícůChléb toastový
- 500gramůFazole bílé
- 300gramůPassata (drcená rajčata)
- 100gramůOlej olivový extra panenský
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1431 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
96 g
Sacharidy
111 g
Vláknina
4 g
Cukr
28 g
Postup přípravy
- 1Bílé fazole, které jsme předchozí den namočili, slijeme, opláchneme a uvaříme doměkka.
- 2Na grilu nejprve dokřupava opečeme plátky uzeného vepřového bůčku, potom vídeňské párky a nakonec poloviny osolených rajčat. Vše udržujeme v teple. Na teflonové pánvi na olivovém oleji opečeme sázená vejce tak, abychom neporušili žloutky.
- 3Fazole scedíme do rozmačkaných, scezených a s panenským olivovým olejem smíchaných sterilovaných rajčat a vše povaříme.
- 4Na talíře nejprve navrstvíme fazole, obložíme je párkem, slaninou, grilovanými rajčaty a sázenými vejci.
- 5Servírujeme spolu s plátkem toastového chleba, máslem, marmeládou, pomerančovým džusem a černým čajem s mlékem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.