Angreštová pěna

45 min.
Česká republika

Ingredience

    • 150gramůCukr krupice
    • 400gramůAngrešt
    • 250mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
    • 150gramůPiškoty cukrářské
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
533 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
26 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
5 g
Cukr
51 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný a omytý angrešt rozvaříme, prolisujeme, osladíme, necháme vychladit.
  • 2
    Šlehačku ušleháme do tuha, mírně přisladíme, část jí vmícháme do angreštové kaše. Naplníme do pohárů a ozdobíme zbylou šlehačkou.
  • 3
    Podáváme s cukrářskými piškoty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.