Angreštová pěna
45 min.
Ingredience
- 150gramůCukr krupice
- 400gramůAngrešt
- 250mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 150gramůPiškoty cukrářské
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
533 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
26 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
5 g
Cukr
51 g
Postup přípravy
- 1Očištěný a omytý angrešt rozvaříme, prolisujeme, osladíme, necháme vychladit.
- 2Šlehačku ušleháme do tuha, mírně přisladíme, část jí vmícháme do angreštové kaše. Naplníme do pohárů a ozdobíme zbylou šlehačkou.
- 3Podáváme s cukrářskými piškoty.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.