Angreštový krém s kiwi

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
7 g
Cukr
35 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý angrešt povaříme ve víně s cukrem asi 5 minut. Polovinu angreštu vyjmeme a zbylý rozvaříme a prolisujeme přes síto. Solamyl rozmícháme se 2 lžícemi vody a přimícháme do angreštového krému. Vaříme dále až do zhoustnutí.
  • 2
    Oloupané kiwi nakrájíme na plátky, plátky nakrájíme na čtvrtky a vmícháme spolu s celým angrestem do krému.
  • 3
    Krém rozdělíme do skleněných misek a necháme vychladit. Před podáváním můžeme dezert ozdobit pěnovými pusinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.