Angreštový rosol s medem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
272 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
4 g
Cukr
62 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Použijeme nezralý angrešt. Plody očistíme, odstraníme stopky a okvětí a nasypeme do kastrolu. Zalijeme vodou a povaříme do změknutí. Poté obsah propasírujeme přes síto, vmícháme med a dále vaříme, až je směs dostatečně hustá. Mezitím neustále sbíráme pěnu z povrchu.
  • 2
    Rosol rozdělíme do sklenic, po vychladnutí uzavřeme a uchováme na temném místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.