Angreštový rosol s medem
40 min.
Ingredience
- 1kilogramAngrešt
- 750gramůMed včelí
- 200mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
272 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
4 g
Cukr
62 g
Postup přípravy
- 1Použijeme nezralý angrešt. Plody očistíme, odstraníme stopky a okvětí a nasypeme do kastrolu. Zalijeme vodou a povaříme do změknutí. Poté obsah propasírujeme přes síto, vmícháme med a dále vaříme, až je směs dostatečně hustá. Mezitím neustále sbíráme pěnu z povrchu.
- 2Rosol rozdělíme do sklenic, po vychladnutí uzavřeme a uchováme na temném místě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.