Anýzové hoblinky a sloní ouška
35 min.
Ingredience
- 170gramůCukr krupice
- 85gramůMouka polohrubá
- 3kusyVejce slepičí
- 1lžíceAnýz mletý
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
121 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
2 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
344 mg
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Vejce a cukr utřeme do pěny a vmícháme mouku.
- 2Na plech s pečícím papírem klademe lžičkou malé placičky, posypeme anýzem a pečeme postupně ve vyhřáté troubě.
- 3Ještě teplé sundáme plochým nožem a svineme do ruliček. Ouška uděláme tak, že placičky na jedné straně stlačíme do tvaru kornoutku, nesypeme anýzem ale vychladlé plníme šlehačkou nebo tvarohem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.