Anýzové podkovy

50 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
643 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
9 g
Sacharidy
125 g
Vláknina
4 g
Cukr
62 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve vodní lázni ušleháme vejce, vodu, cukr, citronovou šťávu a kůru do pěny. Ochutíme anýzem a postupně vmícháme mouku. Vypracované těsto necháme hodinu uležet a potom vyválíme na silný plát. Z něj tvořítkem vykrajujeme proužky, které zahneme do tvaru podkovy a rozložíme na máslem vymazaný plech. Necháme 12 hodin uležet a potom upečeme ve středně vyhřáté troubě 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.