Avokádový salát s whisky

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
531 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
43 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
11 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozinky necháme hodinu stát ve whisky. Avokáda oloupeme, rozpůlíme, zbavíme pecky a nakrájíme na kostičky. S jablky uděláme to samé. Pomeranč rozkrojíme, z poloviny vymačkáme šťávu, druhou oloupeme a nakrájíme na kostičky. Všechno ovoce smícháme v míse s nasekanými ořechy a rozinkami. Vedle si smícháme whisky, citronovou a pomerančovou šťávu a cukr. Sirup nalijeme k ovoci a vše chladíme dvě hodiny v ledničce. Vedle si ušleháme smetanu a šlehačkou ozdobíme salát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.