Bagetky osmažené s pestem

25 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1kusBageta
    • 1kusVejce slepičí
    • 2lžíceSmetana 16% (pochoutková)
    • 1lžíceSýr Parmezán
    • 50gramůPesto
    • 1lžíceOlej rostlinný
    • 5lžicMléko polotučné
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
294 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
11 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bagetu nakrájíme na 8 plátků o tloušťce asi 0,5 centimetru. Krájíme ale tak, aby vždy dva plátky držely u sebe, tedy nebyly úplně překrojené a tvořily kapsu. Do kapsy vložíme lžičku pesta a omočíme kapsy v mléce.
  • 2
    V misce rozšleháme vejce, přidáme k němu 3 lžíce smetany a lžíci nastrouhaného parmezánu. Každou kapsu vložíme do směsi. Na pánvi rozehřejeme olej a vložíme na něj kapsičky a z obou stran je osmahneme. Hotové vkládáme do vývaru z drůbeže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.