Bagetky plněné pistáciovou pěnou
20 min.
Ingredience
- 4kusyBageta
- 150gramůMáslo čerstvé
- 250gramůŠunka dušená
- 1hrstPistácie
- 150gramůUzené maso vařené
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
894 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
44 g
Sacharidy
96 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Bagetky podélně rozkrojíme, lžící vydlabeme střídku, ponecháme pouze tenký okraj.
- 2Uzené maso spolu se šunkou rozmixujeme nebo pomeleme, vetřeme máslo a nasekané pistácie. Směsí pečivo naplníme a přiklopíme. Omotáme potravinou fólií a dáme asi na 2h do lednice.
- 3Poté nakrájíme na tenké plátky a podáváme. Můžeme dozdobit čerstvými bylinkami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.