Bagetky plněné pistáciovou pěnou

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
894 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
44 g
Sacharidy
96 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bagetky podélně rozkrojíme, lžící vydlabeme střídku, ponecháme pouze tenký okraj.
  • 2
    Uzené maso spolu se šunkou rozmixujeme nebo pomeleme, vetřeme máslo a nasekané pistácie. Směsí pečivo naplníme a přiklopíme. Omotáme potravinou fólií a dáme asi na 2h do lednice.
  • 3
    Poté nakrájíme na tenké plátky a podáváme. Můžeme dozdobit čerstvými bylinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.