Banán z alobalu s kokosem

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
10 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
7 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mletý kokos pražíme za stálého míchání v pánvi bez tuku dozlatova.
  • 2
    Připravíme si 2 alobaly tak velké, aby se do každého dal zabalit 1 banán. Střed alobalu potřeme máslem, oloupané banány na něj položíme.
  • 3
    V misce smícháme citronovou šťávu, skořici a koriandr a touto směsí banány potřeme. Alobal zabalíme tak, aby byl kolem banánů volný a nálev nemohl vytéct.
  • 4
    Na dno pánve nalijeme vodu, vložíme do ní balíčky s banány, přikryjeme pokličkou a vaříme na mírném ohni 10 minut.
  • 5
    Balíčky pak vyjmeme z pánve, otevřeme a banány necháme zchladnout.
  • 6
    Rozdělíme je na talíře, polijeme tekutinou, ve které se vařily a posypeme osmaženým kokosem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.