Banánovo-meruňkové pyré s pudinkem

16 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
151 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
4 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté zralé meruňky vypeckujeme a pokrájíme na kousky. Dáme je do rendlíku, přilijeme trošku vody a pod pokličkou je dusíme 2-3 minuty. Vyjmeme je děrovanou naběračkou a dáme do mixéru. Přidáme k nim pokrájený malý zralý banán a rozmixujeme je na pyré.
  • 2
    Do vychladlé vody po meruňkách rozmícháme dohladka pudinkový prášek, za stálého míchání při mírné teplotě pudink uvaříme (vaříme ho přibližně 2-3 minuty). Měl by být hustější a mít hladkou, krémovou konzistenci. Uvařený pudink necháme chvíli vychladnout, pak ho promícháme s pyré a můžeme hned podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.