Banány a hrušky v čokoládě

13 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
363 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
16 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
7 g
Cukr
37 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Banány oloupeme a nakrájíme na široká kolečka. Hrušky omyjeme, rozkrojíme, vydlabeme jádřince a zbytek nakrájíme na větší kostky. Na jehly nebo špejle střídavě napichujeme kousky banánů a hrušek, špízy rozdělíme na talířky a pokapeme čerstvě vymačkanou citronovou šťávou. Čokoládu nalámeme do kovové misky, vložíme do horké vodní lázně a necháme rozpustit.
  • 2
    Misku s čokoládou postavíme doprostřed stolu, rozdělíme talířky s ovovcem a každý strávník si ovocné špízy namáčí v čokoládě sám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.