Banány s pomerančem flambované rumem
20 min.
Ingredience
- 25gramůMáslo čerstvé
- 8kusůBanány
- 100mililitrůRum
- 250mililitrůPomerančová šťáva
- 80gramůCukr krupice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
565 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
7 g
Sacharidy
118 g
Vláknina
11 g
Cukr
74 g
Postup přípravy
- 1Nejprve v kastrolu rozehřejeme máslo. Přidáme cukr a za občasného míchání necháme na mírném ohni zkaramelizovat.
- 2Přidáme celé oloupané banány a opatrně promícháme. Banány pokapeme pomerančovou šťávou a necháme mírně provařit.
- 3Poté přilijeme rum a dezert oflambujeme.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.