Banány v rumu

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
534 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
26 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
5 g
Cukr
32 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané banány podélně rozpůlíme a urovnáme do máslem vymazané zapékací mísy tak, aby se částečně překrývaly. Posypeme je cukrem, zakapeme citronovou šťávou a trochou vody. Pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 15 minut. Potom přilijeme větší část rumu a pečeme ještě 5 minut. Upečené banány upravíme na talíře a ozdobíme ušlehanou smetanou, do které jsme opatrně vmíchali zbylý rum.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.