Barbucha

20 min.
Evropa

Ingredience

    • 250mililitrůVoda pitná
    • 2kusyVejce slepičí
    • 250gramůMouka polohrubá
    • 1kusKypřicí prášek do pečiva
    • 1,5lžičkyVegeta
  • Na smažení
    • 200mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
703 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
54 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
2 g
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse ušleháme vejce ve vodě, přimícháme mouku, v níž jsme rozmíchali kypřicí prášek, a Vegetu. Vymícháme řidší těsto. Pokud je moc husté, přidáme vodu, pokud příliš řídké, přidáme mouku.
  • 2
    Do rozpáleného oleje lijeme pomocí naběračky placičky. Smažíme z obou stran dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.