Barbucha
20 min.

Ingredience
- 250mililitrůVoda pitná
- 2kusyVejce slepičí
- 250gramůMouka polohrubá
- 1kusKypřicí prášek do pečiva
- 1,5lžičkyVegeta
- Na smažení
- 200mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
703 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
54 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
2 g
Cukr
223 mg
Postup přípravy
- 1V míse ušleháme vejce ve vodě, přimícháme mouku, v níž jsme rozmíchali kypřicí prášek, a Vegetu. Vymícháme řidší těsto. Pokud je moc husté, přidáme vodu, pokud příliš řídké, přidáme mouku.
- 2Do rozpáleného oleje lijeme pomocí naběračky placičky. Smažíme z obou stran dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.