Barevný koláč s burizony
10 min.
Ingredience
- 600gramůBurisony
- 100gramůHrozinky
- 100gramůČokoláda na vaření
- 160gramůMáslo čerstvé
- 40gramůCukr krupice
- 40mililitrůMed včelí
Počet porcí:
16Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
10 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
1 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Na pánvi rozehřejeme máslo s medem a cukrem a vaříme na mírném ohni 5 minut. Do mísy nasypeme burizony a hrozinky, přilijeme horkou směs a promícháme.
- 2Formu na koláč vyložíme pečícím papírem a celou směs do ní nalijeme. Povrch koláče posypeme nastrouhanou čokoládou a dáme ztuhnout do ledničky, nejlépe přes noc.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.