Bažant s ananasem
40 min.
Ingredience
- 1,5kilogramyBažant obecný
- 150gramůAnanas
- 100gramůPórek
- 1lžičkaSolamyl - bramborový škrob
- 100gramůOřechy Kešu
- 1kusVejce slepičí
- 100mililitrůOmáčka ústřicová
- 50mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
666 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
40 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
900 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěný pórek nakrájíme na kolečka, oříšky posekáme, oloupaný ananas nakrájíme a kostičky.
- 2Maso z vykostěného bažanta nakrájíme na kostičky a v míse promícháme s rozšlehaným vejcem a Solamylem. V rendlíku maso osmažíme na trošce rozpáleného oleje, přidáme pórek, omáčku, ananas a oříšky. Za stálého míchání necháme směs prohřát a hned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.