Bažant s ananasem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
666 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
40 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
900 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný pórek nakrájíme na kolečka, oříšky posekáme, oloupaný ananas nakrájíme a kostičky.
  • 2
    Maso z vykostěného bažanta nakrájíme na kostičky a v míse promícháme s rozšlehaným vejcem a Solamylem. V rendlíku maso osmažíme na trošce rozpáleného oleje, přidáme pórek, omáčku, ananas a oříšky. Za stálého míchání necháme směs prohřát a hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.