Benátská vejce
15 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 80gramůMáslo čerstvé
- 4kusyVejce slepičí
- 0,25kusSalát hlávkový
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
242 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
22 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
605 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vejce vložíme do vařící vody a vaříme 3-4 minuty. Vyjmeme je, zchladíme a oloupeme. Na talířích vejce ostrým nožem rozpůlíme.
- 2Oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli osmahneme na másle dorůžova. Na každou polovinu vejce dáme trochu osmažené cibule a pokapeme ji rozpuštěným máslem.
- 3Podáváme na listech omytého hlávkového salátu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.