Benátská vejce

15 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
242 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
22 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
605 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce vložíme do vařící vody a vaříme 3-4 minuty. Vyjmeme je, zchladíme a oloupeme. Na talířích vejce ostrým nožem rozpůlíme.
  • 2
    Oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli osmahneme na másle dorůžova. Na každou polovinu vejce dáme trochu osmažené cibule a pokapeme ji rozpuštěným máslem.
  • 3
    Podáváme na listech omytého hlávkového salátu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.