Berlínské kysané zelí

90 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
487 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
26 g
Sacharidy
63 g
Vláknina
9 g
Cukr
39 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrolu rozehřejeme sádlo, přidáme oloupanou, na kroužky pokrájenou cibuli a necháme ji zpěnit. Následně přidáme kysané zelí, omytá, na kostky nakrájená jablka, vše chvíli podusíme bez přidání vody.
  • 2
    Okořeníme bobkovým listem, vsypeme rozinky, zalijeme pivem a asi hodinu dusíme pod pokličkou na mírném ohni.
  • 3
    Podáváme jako přílohu k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.