Bernská mísa (Berner Platte)

135 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1606 kcal
Bílkoviny
135 g
Tuky
108 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájenou na nudličky podusíme na sádle, přidáme kyselé zelí a jalovec, promícháme a zalijeme vínem s 1 l vody. Přidáme slaninu, vepřová žebírka (nebo ramínko), přikryjeme poklicí a zvolna vaříme asi 90 minut. Asi 20 minut před koncem vaření přidáme klobásu a prohříváme.
  • 2
    V jiném hrnci mezitím v neslané vodě vaříme uzený hovězí jazyk a vepřové nožičky.
  • 3
    Hovězí maso se zeleninou vaříme také v jiném hrnci. Všechny druhy masa nakrájíme na porce a rozložíme na zelí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.