Bernský páreček
40 min.
Ingredience
- 150gramůAnglická slanina
- 1špetkaPepř cayenský
- 4kusyPárky Frankfurtské
- 150gramůSýr Ementál (Primátor)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
476 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
43 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
14 mg
Cukr
5 mg
Postup přípravy
- 1Párky podélně nařízneme tak, aby na koncích držely spolu.
- 2Do zářezu vložíme sýr okořeněný cayenským pepřem, párky obalíme dlouhým plátkem slaniny a upevníme párátkem.
- 3Gril potřeme olejem a párky opékáme do křupava.
- 4Podáváme s chlebem nebo s pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.