Bezinková bryja z Opavska a Hlučínska
35 min.

Ingredience
- 1lžičkaSolamyl
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
- 5decilitrůSmetana 12% (konzumní)
- 5decilitrůBezinky
- 1kusSkořice celá
- 3lžíceCukr krupice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
332 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
16 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
14 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Bezinky zasypeme cukrem, přidáme kousek skořice a necháme povařit s polovinou smetany.
- 2Pak ji zalijeme druhou polovinou smetany, do které jsme zamíchali hladkou mouku nebo škrob a krátce povaříme.
- 3Do omáčky se namáčejí vdolky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.