Bezlepkové ďábelské roštěnky na víně

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
344 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
26 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
75 mg
Cukr
420 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí plátky z roštěnky omyjeme, osušíme a mírně je naklepeme. Okraje plátků nařízneme na několika místech, aby se při smažení nekroutily. Omyjeme malou chilli papričku, rozkrojíme ji, zbavíme semínek a papričku posekáme nadrobno. Plátky potřeme olejem, kečupem, bezlepkovou hořčicí a rozetřeme po nich chilli papričku. V pánvi na rozpáleném olivovém oleji roštěnou orestujeme z každé strany po 1 minutě dozlatova. Poté přilijeme vodu a pod pokličkou dusíme 1 hodinu. Když je maso téměř měkké, přilijeme červené víno a maso dodusíme.
  • 2
    Plátky dáme na talíře, polijeme je šťávou z masa a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.