Bezlepkové těsto na pizzu s bezlepkovým pomazánkovým máslem
30 min.
Ingredience
- 3gramyMouka bezlepková
- 150gramůPomazánkové máslo bezlepkové
- Na posypání
- 3lžíceMouka bezlepková
Počet porcí:
2Postup přípravy
- 1Do mísy nasypeme bezlepkovou mouku a bezlepkové pomazánkové máslo, spolu přísady důkladně propracujeme.
- 2Těsto dáme na vál posypaný bezlepkovou moukou a rukama znovu vypracujeme nelepivé těsto, které vyválíme na placku silnou O.7 cm -1.5 cm.
- 3Těsto dáme na pečící plech vytřený olejem (nebo jen vyložený pečícím papírem). Korpus na pizzu upečeme s ingrediencemi podle vlastní fantazie a chuti. Pečeme 15-20 minut při 220°C.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.