Bezlepkové těsto na pizzu s bezlepkovým pomazánkovým máslem

30 min.
Česká republika

Ingredience

    • 3gramyMouka bezlepková
    • 150gramůPomazánkové máslo bezlepkové
  • Na posypání
    • 3lžíceMouka bezlepková
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
257 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
24 g
Sacharidy
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nasypeme bezlepkovou mouku a bezlepkové pomazánkové máslo, spolu přísady důkladně propracujeme.
  • 2
    Těsto dáme na vál posypaný bezlepkovou moukou a rukama znovu vypracujeme nelepivé těsto, které vyválíme na placku silnou O.7 cm -1.5 cm.
  • 3
    Těsto dáme na pečící plech vytřený olejem (nebo jen vyložený pečícím papírem). Korpus na pizzu upečeme s ingrediencemi podle vlastní fantazie a chuti. Pečeme 15-20 minut při 220°C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.