Bílá čokoládová pěna s lesním ovocem

23 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
895 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
74 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Polevu rozpustíme v teplé vodní lázni a potom ji zchladíme.
  • 2
    Z moučkového cukru a másla vyšleháme pěnu. Po jednom přidáváme žloutky a šleháme ještě 5 minut. Metlou do směsi všleháme pomerančový likér a rozpuštěnou polevu a nakonec vmícháme zpola ušlehanou smetanu.
  • 3
    Pěnu vložíme do mísy a necháme nejméně 2 hodiny v chladničce.
  • 4
    Lžící namočenou v horké vodě z pěny vykrajujeme noky, upravíme je na talíře a obložíme lesním ovocem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.