Bílé pečivo s marmeládou

35 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
6 g
Sacharidy
84 g
Vláknina
190 mg
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bílou veku nakrájíme na plátky, vložíme do rozehřátého másla a z obou stran osmažíme. Plátky vyndáme na ubrousek a necháme vychladnout. Posypeme moučkovým cukrem, vyskládáme na plech v jedné vrstvě a dáme do trouby na pár minut, jen aby se utvořila poleva z cukru.
  • 2
    Vychladlé plátky pomažeme jablečnou marmeládou, ozdobíme plátkem jablka a servírujeme jako moučník.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.