Bílkové kakaové cukroví

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
168 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
350 mg
Cukr
32 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Moučkový cukr rozdělíme tak, že odebereme asi 2 hrsti a ponecháme jej na vyválení cukroví.
  • 2
    Zbytek cukru smícháme s nastrouhanou čokoládou, přimícháme bílky a vypracujeme těsto.
  • 3
    Z těsta vyválíme placku asi 5 mm silnou, formičkami vykrajujeme cukroví, které hned klademe na vymaštěný plech.
  • 4
    Pozvolna pak v troubě usušíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.