Bílkové suchary
50 min.
Ingredience
- 100gramůCukr moučkový
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1kusCukr vanilka
- 1lžičkaTuk
- 5kusůVaječný bílek slepičí
- 50gramůMouka pšeničná hrubá
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
13 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
300 mg
Cukr
25 g
Postup přípravy
- 1Ušleháme z bílků tuhý sníh a postupně vmícháme cukr, mouku a rozpuštěné vychladlé máslo.
- 2Těsto nalijeme do vymazané a vysypané chlebíčkové formy a upečeme dorůžova.
- 3Po vychladnutí nakrájíme suchar na plátky a obalíme ve vanilkovém cukru.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.