Bílkový chlebíček tmavý

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
12 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
775 mg
Cukr
39 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ušleháme z bílků tuhý sníh, zašleháme do něj cukr, prosáté kakao s bramborovou moučkou a amoniem, přiléváme postupně rozehřáté máslo (zchladlé).
  • 2
    Vymažeme tukem chlebíčkovou formu, vysypeme moukou a nalijeme těsto. Pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 30 minut.
  • 3
    Po vychladnutí chlebíček poléváme kakaovou polevou. Můžeme jej uprostřed rozříznout a potřít zavařeninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.