Bílkový krém na zdobení perníků

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
680 kcal
Bílkoviny
4 g
Sacharidy
170 g
Cukr
167 g
Vápník
5 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy dáme syrový bílek, přilijeme ocet, promícháme a postupně přisypáváme krupicový cukr. Stále mícháme, nejméně 15 minut, až se utvoří lesklý krém.
  • 2
    Krémem naplníme igelitový pytlík, odstřihneme malý kousek špičky a vytlačujeme bílkový krém na cukroví. Nejvhodnější je ke zdobení perníků. Krém necháme asi 8 minut zaschnout, aby se neotíral.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.