Bílkový pudink
80 min.
Ingredience
- 6kusůVaječný bílek slepičí
- 100gramůCukr moučkový
- 100gramůMouka pšeničná hrubá
- 60gramůMáslo čerstvé
- 70gramůOřechy lískové
- 2lžíceKrupička dětská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
436 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
23 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
2 g
Cukr
26 g
Postup přípravy
- 1Z bílků ušleháme pevný sníh a zlehka do něj vmícháme cukr, hrubou mouku, 40g rozpuštěného, vlažného másla a mleté oříšky.
- 2Těsto vložíme do máslem vymazané a krupičkou vysypané pudinkové formy. Formu postavíme do lázně s vroucí vodou a pudink vaříme asi 1 hodinu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.