Bílkový suchar
50 min.
Ingredience
- 8kusůVaječný bílek slepičí
- 100gramůČokoláda hořká
- 100gramůMandle mleté
- 100gramůCukr krupice
- 50gramůMáslo čerstvé
- 50gramůMouka polohrubá
- 1lžíceMouka pšeničná hrubá
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
374 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
22 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
3 g
Cukr
25 g
Postup přípravy
- 1Z bílků ušleháme pevný sníh a přidáme nastrouhanou čokoládu, mandle, cukr, rozpuštěné máslo a nakonec vmícháme mouku.
- 2Těsto vlijeme do máslem vymazané a hrubou moukou vysypané chlebíčkové formy a zvolna upečeme ve středně vyhřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.