Bílý čokoládový krém
25 min.
Ingredience
- 200gramůJahody zahradní
- 500mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 200gramůBorůvky
- 200gramůČokoláda bílá
- 500mililitrůZakysaná smetana
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
641 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
55 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
2 g
Cukr
28 g
Postup přípravy
- 1Ve vodní lázni rozpustíme nalámanou čokoládu se dvěmi lžícemi vody. Odstavíme a necháme vychladnout.
- 2Smícháme se zakysanou smetanou a poté zlehka vmícháme sladkou smetanu. Přemístíme do sklenice.
- 3Krém podáváme s čerstvým ovocem, např.jahodami a borůvkami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.