Bílý dezert

15 min.
Francie

Ingredience

    • 12kusůSněhové pečivo
    • 150mililitrůŠerbet kokosový
    • 150gramůŠerbet limetkový
    • 150gramůŠerbet hruškový
    • 50gramůAnanas kandovaný
    • 10gramůCukrové zdobení
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
141 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
3 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
417 mg
Sodík
19 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šerbety vyndáme z mrazáku 15 minut před podáváním. Vytvarujeme kopečky a přendáme na chlazené talířky.
  • 2
    Ananas rozkrájíme na tenčí plátky, ozdobíme jim šerbet.
  • 3
    Na každý talířek přidáme dvě sněhové pusinky a posypeme je tříbrnými perličkami.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.