Biskupský chlebíček II

45 min.
Česká republika

Ingredience

  • Poleva
    • 100gramůTuk
    • 2lžíceKakao
    • 80gramůCukr moučkový
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
5287 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
609 g
Sacharidy
97 g
Vláknina
2 g
Cukr
42 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z bílků našleháme tuhý sníh a do něj střídavě vmícháme žloutky a cukr po lžících. Potom vmícháme mouku a do hotového těsta ještě vmícháme hrozinky, nasekané kandované ovoce, meruňky a fíky.
  • 2
    Těsto rozetřeme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané formy a ve středně horké troubě upečeme.
  • 3
    Po vyklopení necháme vychladnout a celý povrch polijeme polevou.
  • 4
    Poleva: v rozpuštěném tuku umícháme dohladka kakao a cukr.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.