Biskupský chlebíček se škrobovou moučkou
60 min.
Ingredience
- 100gramůMáslo čerstvé
- 100gramůCukr krupice
- 60gramůMouka polohrubá
- 50gramůOřechy vlašské
- 40gramůHrozinky
- 30gramůTuk
- 5kusůVejce slepičí
- 40gramůSolamyl
- 100gramůČokoláda hořká
- 2lžíceMouka pšeničná hrubá
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
26 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
22 g
Postup přípravy
- 1Máslo s cukrem a se žloutky utřeme do pěny. Postupně přidáváme mouku, škrob a nakonec tuhý sníh z bílků.
- 2Do těsta zamícháme sekané oříšky, omyté rozinky a čokoládu nakrájenou na kostičky.
- 3Naplníme do vymazané a vysypané chlebíčkové formy a pečeme zvolna v předehřáté troubě.
- 4Upečený chlebíček pocukrujeme nebo polijeme polevou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.