Bizcocho

90 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
327 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
5 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
935 mg
Cukr
47 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ponorným šlehačem utřeme vejce s cukrem, až vznikne hladký krém. Přišleháme nastrouhanou citrónovou kůru a mouku.
  • 2
    Dortovou formu o průměru 20 cm vymažeme tukem, vysypeme moukou. Troubu vyhřejeme na 160°C.
  • 3
    Těsto nalijeme do připravené formy, pečeme 70 minut. Troubu vypneme, otevřeme dvířka, buchtu necháme v troubě ještě 5 minut.
  • 4
    Poté ji vyndáme a necháme ve formě zcela vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.