Bizcocho
90 min.
Ingredience
- 2lžičkyCitronová kůra
- 185gramůMouka polohrubá
- 380gramůCukr moučkový
- 6kusůVejce slepičí
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
327 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
5 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
935 mg
Cukr
47 g
Postup přípravy
- 1Ponorným šlehačem utřeme vejce s cukrem, až vznikne hladký krém. Přišleháme nastrouhanou citrónovou kůru a mouku.
- 2Dortovou formu o průměru 20 cm vymažeme tukem, vysypeme moukou. Troubu vyhřejeme na 160°C.
- 3Těsto nalijeme do připravené formy, pečeme 70 minut. Troubu vypneme, otevřeme dvířka, buchtu necháme v troubě ještě 5 minut.
- 4Poté ji vyndáme a necháme ve formě zcela vychladnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.