Bocadillas

10 min.
Španělsko

Ingredience

    • 90gramůMajonéza
    • 600gramůPaprika červená
    • 12plátkůŠunka parmská
    • 6kusůŽemle tuková
    • 150gramůSýr ovčí tvrdý - Pecorino
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
387 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
22 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Všechny křupavé žemličky nebo bulky překrojíme na poloviny, obě části však necháme v jednom bodě spojené a potřeme je majonézou, smíchanou s utřeným česnekem.
  • 2
    Na majonézu položíme plátky šunky Jamón nebo Prosciutto, proužky papriky a trochou ovčího sýra.
  • 3
    Žemle zavřeme a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.