Bochánky čokoládové

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
284 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
15 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
591 mg
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plnotučné mléko povaříme. Žloutky, část cukru, mouku a škrobovou moučku dáme do misky a přimícháme postupně do vařícího mléka. Vše provaříme, do směsi přidáme rozpuštěnou čokoládu a necháme vychladit. Bílky vyšleháme s cukrem a vmícháme do vychladlé hmoty.
  • 2
    Mističky vymažeme máslem, naplníme je do poloviny hmotou a dáme péct do předehřáté trouby na 15 minut při teplotě 200°C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.