Bonbony z bílé i hořké čokolády
20 min.
Ingredience
- 125gramůČokoláda hořká
- 125gramůČokoláda bílá
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 0,5šálekOřechy vlašské
- 0,5šálekOřechy Kešu
- 0,5šálekArašídy
Počet porcí:
30Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
108 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
8 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
278 mg
Postup přípravy
- 1Ve vodní lázni rozpustíme čokolády, máslo, nasekané všechny druhy oříšků. Směs pořádně promícháme. Z hmoty, pomocí lžičky, nabíráme malé kuličky (bonbony) a položíme je na plech s pečícím papírem, tak aby se nedotýkaly. Plech uložíme do lednice a necháme je ztuhnout.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.