Borgia
20 min.
Ingredience
- 8lžičekKakao - prášek
- 1špetkaSkořice mletá
- 4kusySkořice celá
- 4kusyPomerančová kůra
- 600mililitrůMléko polotučné
- 4lžíceSmetana 33% (šlehačka)
- 10lžičekCukr krupice
- 8šálkůKáva Espresso
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
289 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
7 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
23 g
Cukr
18 g
Postup přípravy
- 1Smícháme mléko, kakao a 8 lžiček cukru, ohřejeme. Do každého poháru nalijeme dvě espressa a vmícháme 1/4 kakaa.
- 2Ozdobíme lžící šlehačky a špetkou skořice.
- 3Pomerančovou kůru nakrájíme na tenké nudličky, přilijeme trochu vody, zbylý cukr a v rendlíku necháme zvolna zkaramelizovat. Kůrou obalíme svitky skořice a položíme na sklenice.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.