Borgia

20 min.
Itálie

Ingredience

    • 8lžičekKakao - prášek
    • 1špetkaSkořice mletá
    • 4kusySkořice celá
    • 4kusyPomerančová kůra
    • 600mililitrůMléko polotučné
    • 4lžíceSmetana 33% (šlehačka)
    • 10lžičekCukr krupice
    • 8šálkůKáva Espresso
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
289 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
7 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
23 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme mléko, kakao a 8 lžiček cukru, ohřejeme. Do každého poháru nalijeme dvě espressa a vmícháme 1/4 kakaa.
  • 2
    Ozdobíme lžící šlehačky a špetkou skořice.
  • 3
    Pomerančovou kůru nakrájíme na tenké nudličky, přilijeme trochu vody, zbylý cukr a v rendlíku necháme zvolna zkaramelizovat. Kůrou obalíme svitky skořice a položíme na sklenice.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.