Borůvková marmeláda

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
284 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
4 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Borůvky očistíme, omyjeme a necháme okapat.
  • 2
    Do velkého hrnce vložíme borůvky, přidáme želírovací cukr, kyselinu citronovou a portské víno. Směs promícháme a přivedeme k varu. Za stálého míchání vaříme 5 minut a pak hrnec ze sporáku sundáme.
  • 3
    Borůvkovou marmeládu nalijeme do připravených skleniček a skleničky vzduchotěsně uzavřeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.