Borůvková omáčka na víně
10 min.
Ingredience
- 250gramůKompot borůvkový
- 3kusyMandarinky
- 2lžíceHořčice
- 3decilitryVíno červené
- 20gramůZázvor mletý
- 1lžíceCukr krupice
- 1lžíceCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
195 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
3 g
Cukr
24 g
Postup přípravy
- 1Do mísy vylijeme kompot, nastrouhaný zázvor, šťávu z citrónu a mandarinek, hořčici, zalijeme dobrým červeným vínem, dobře rozmixujeme. Omáčku nakonec dochutíme podle potřeby cukrem a ještě promixujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.