Borůvková omáčka s portským vínem

20 min.
Evropa

Ingredience

    • 1lžičkaHořčice Dijonská
    • 250mililitrůVývar drůbeží
    • 60mililitrůVíno portské
    • 180gramůDžem borůvkový
    • 0,5lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
96 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
1 g
Sacharidy
13 g
Vápník
4 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do kastrolu vložíme borůvkový džem, dijonskou hořčici, worcester, kuřecí vývar a portské víno. Přivedeme k varu a necháme suroviny rozpustit.
  • 2
    Omáčku za stálého míchání vaříme asi 5 minut, dokud není hustá a hladká.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.