Borůvková povidla

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
626 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
161 g
Vláknina
6 g
Cukr
147 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Borůvky pečlivě přebereme, v cedníku důkladně propláchneme studenou vodou, v nižším hrnci je zcela rozvaříme a necháme vychladnout.
  • 2
    Potom borůvky znovu přivedeme k varu, přimícháme cukr a vaříme, až zcela zhoustnou.
  • 3
    Horkými borůvkovými povidly plníme čisté teplé sklenice s patentním uzávěrem. Sklenice uzavřeme, až když povidla v nich vychladnou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.