Borůvková rychlá pěna

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
387 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
26 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
1 g
Cukr
27 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné borůvky opláchneme pod studenou tekoucí vodou a spolu s cukrem, medem a vanilkovým cukrem rozmixujeme. Přecedíme přes sítko. Šťávu smícháme spolu se smetanou a naplníme šlehačkovou láhev. Na lahev našroubujeme bombičku, párkrát dobře protřeseme a necháme v lednici dobře vychladnout. Můžeme nechat v lednici 30 minut i více.
  • 2
    Vychlazenou pěnu nastříkáme do pudinkových mističek, ozdobíme ovocem podle vlastní fantazie, například na malé kousky nakrájeným ananasem.
  • 3
    Položíme lísteček máty pokapeme javorovým sirupem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.