Borůvková rychlovka

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
20

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
189 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
9 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
1 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oprané borůvky necháme okapat.
  • 2
    Máslo rozpustíme a necháme vychladnout.
  • 3
    Nasypeme mouku do mísy, přidáme cukr, skořici a máslo.
  • 4
    Těsto promícháme rukama v drobenku.
  • 5
    Dno dortové formy vysypeme drobenkou, na kterou poté vrstvíme borůvky. Nakonec je pokryjeme zbylou drobenkou.
  • 6
    Pečeme při 200 stupních.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.