Borůvkový džem bez cukru

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
126 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
2 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Borůvky pečlivě přebereme, v cedníku důkladně propláchneme studenou vodou a v nižším hrnci je vaříme, až pustí šťávu.
  • 2
    Potom k nim přidáme umělé sladidlo a ještě 5 minu za stálého míchání vaříme.
  • 3
    Když začnou borůvky houstnout, nalijeme je do čistých zavařovacích sklenic, zavíčkujeme, otočíme dnem vzhůru a necháme zcela vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.