Borůvkový džem s rumem
35 min.
Ingredience
- 2kilogramyBorůvky
- 600gramůCukr krystal
- 0,5decilitrRum
Počet porcí:
15Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
239 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
3 g
Cukr
53 g
Postup přípravy
- 1Borůvky přebereme, očistíme, na sítu důkladně propláchneme a nasypeme do hrnce. Krátce povaříme, poté přisypeme cukr a za stálého míchání dál vaříme do zhoustnutí. Na závěr přilijeme rum a promícháme.
- 2Džem rozdělíme do skleniček, necháme vychladnout a uzavřeme. Odložíme a uchováme na temném a chladnějším místě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.