Borůvkový salát s červeným vínem

15 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1,5decilitryVíno červené
    • 0,2decilitrRum bílý
    • 100gramůCukr moučkový
    • 800gramůBorůvky
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
5 g
Cukr
45 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté borůvky dáme do mísy a posypeme je cukrem.
  • 2
    Červené víno smícháme s rumem a nalijeme na borůvky. Salát necháme asi 2 hodiny v ledničce.
  • 3
    Podáváme dobře vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.